Despre războaiele viitorului și cum ne-ar putea face ele viața mai frumoasă
Studiu sociologic al conflictelor hibride ale viitorului și al naturii masculine belicoase de la Adam și până astăzi
În condițiile astea trebuie să fii cretin să mai declari război. Ca să ce? Să te uiți cum arzi în 3 zile 500 de miliarde de euro în echipament militar în timp ce mănânci floricele la TV împreună cu poporul tău?
Așa, să moară niște oameni, era măcar un pic de adrenalină și testosteron pentru lideri defecți mintal precum Putin și Kramenei. Pământ amestecat cu sânge pe limbă. Dar ca să te uiți la un spectacol de artificii în care nu moare nimeni si toate părțile pierd la final e ca și cum ai tufe cu prezervativ o păpușă gonflabilă. Ca tot îndeletnicirea asta grotescă a războiului e o specialitate masculină…
Moartea pe front însă avea ceva romantic în ea.
Cred deci ca este sociologic anticipabil faptul ca războaiele vor deveni tot mai mult hibride: informaționale, psihologice, economice și financiare, industriale, tehnologice, cibernetice etc. Pentru ca măcar aici ai satisfacții intelectuale și ai un entertainment intelectual care, chiar dacă e la fel de stupid ca substanță ca și războiul convențional din moment ce doar Pacea este un obiectiv frumos și înalt moral, măcar este aducător de plăcere și satisfacție pur intelectuală.
Haideți deci să ne pregătim pentru viitoarele mari războaie ale bărbaților defecți cu exces de testosteron ai acestei lumi distopice, războaie care, să sperăm, vor fi culturale, intelectuale, hibride, într-o lume a „păcii și armoniei”.
Înarmați-vă cu cărți! În special cu cărți de psihologie și sociologie, ingredientele din care sunt făcute propaganda și dezinformarea ca arme principale de război hibrid.